Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІЕіТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Ресторанні технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шолохов Н. М. Пр. 1 (Б) 134.069 До наказу (б) 143 134 136 136
  • Українська мова: 143
  • Математика: 134
  • Історія України: 136
  • Географія: 136
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
2 Алексєєва С. Ю. Пр. 1 (Б) 129.842 Рекомендовано (к) 143 107 130
  • Українська мова: 143
  • Математика: 107
  • Історія України: 130
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
3 Луферова П. Р. Пр. 2 (К) 124.306 Рекомендовано (к) 128 121 100
  • Українська мова: 128
  • Математика: 121
  • Іноземна мова: 100
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done
4 Ковтун Р. О. Пр. 1 (Б) 119.446 Рекомендовано (к) 128 100 121
  • Українська мова: 128
  • Математика: 100
  • Історія України: 121
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
5 Марченко А. О. Пр. 1 (Б) 110.486 Рекомендовано (к) 110 108 127 115
  • Українська мова: 110
  • Математика: 108
  • Історія України: 127
  • Українська література: 115
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
6 Ягозинський П. С. Пр. 2 (Б) 153.513 Деактивовано (зарах. на б) 159 143 141 138
  • Українська мова: 159
  • Математика: 143
  • Історія України: 141
  • Хімія: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04