Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІЕіТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Ресторанні технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Нелупенко О. В. Пр. 1 (Б) 155.977 До наказу (б) 150 155 152 152
  • Українська мова: 150
  • Математика: 155
  • Історія України: 152
  • Іноземна мова: 152
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
Квота-1 done_all
2 Кульпанов О. А. Пр. 1 (Б) 138.883 До наказу (б) 138 148 138 136
  • Українська мова: 138
  • Математика: 148
  • Історія України: 138
  • Географія: 136
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
done_all
3 Дядько Л. В. Пр. 3 (Б) 114.880 Рекомендовано (к) 140 100 138 120
  • Українська мова: 140
  • Математика: 100
  • Історія України: 138
  • Українська література: 120
  • РК: 1.04
4 Корнік Л. В. Пр. 2 (Б) 134.395 Деактивовано (зарах. на б) 148 131 138 136
  • Українська мова: 148
  • Математика: 131
  • Історія України: 138
  • Географія: 136
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
5 Дроботенко О. С. Пр. 5 (Б) 132.720 Деактивовано (зарах. на б) 149 140 120 136
  • Українська мова: 149
  • Математика: 140
  • Історія України: 120
  • Географія: 136
  • РК: 1.04
6 Мілова А. С. Пр. 4 (Б) 131.783 Деактивовано (зарах. на б) 134 108 124 146
  • Українська мова: 134
  • Математика: 108
  • Історія України: 124
  • Біологія: 146
  • РК: 1.04