Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІЕіТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 10 • БМ 3 • К 7
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 1.33
/ Ресторанні технології
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Руднєв Б. В. Пр. 2 (Б) 149.000 Зареєстровано 162 151 144
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 162
  • ТЗНК: 151
  • Фахове випробування: 144
2 Корженівський Д. В. Пр. 2 (Б) 145.200 Зареєстровано 143 139 148
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 143
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 148
3 Сисоєва О. В. Пр. 1 (Б) 133.800 Зареєстровано 124 125 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 125
  • Фахове випробування: 140
4 Гаврикова К. О. Пр. 1 (Б) 100.000 Зареєстровано 134 120
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 120