Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Плиска Б. Д. Пр. 1 (К) 154.692 До наказу (к) 165 149 183 152
  • Українська мова: 165
  • Математика: 149
  • Історія України: 183
  • Українська література: 152
done_all
2 Білоконь А. В. Пр. 4 (К) 110.538 До наказу (к) 120 108 124 110
  • Українська мова: 120
  • Математика: 108
  • Історія України: 124
  • Українська література: 110
done_all
3 Колесник М. П. Пр. 1 (К) 126.846 Рекомендовано (к) 138 134 132 120
  • Українська мова: 138
  • Математика: 134
  • Історія України: 132
  • Українська література: 120
4 Граб Д. В. Пр. 4 (К) 142.962 Скасовано (втрата пріор.) 154 148 146 145
  • Українська мова: 154
  • Математика: 148
  • Історія України: 146
  • Іноземна мова: 145