Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФІТСГН Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гербовнік С. М. Пр. 9 (К) 141.920 Відмова 142 148 140 134
  • Українська мова: 142
  • Математика: 148
  • Історія України: 140
  • Іноземна мова: 134
2 Дяченко Я. В. Пр. 13 (К) 139.667 Відмова 131 140 141 147
  • Українська мова: 131
  • Математика: 140
  • Історія України: 141
  • Географія: 147
3 Щерб`як Д. І. Пр. 10 (К) 125.308 Відмова 144 115 132 134
  • Українська мова: 144
  • Математика: 115
  • Історія України: 132
  • Українська література: 134
4 Шевченко М. М. Пр. 13 (К) 100.000 Відмова