Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 8 • К 8
Заяв 8
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бабанська А. Р. 165.000 Рекомендовано (к) 165
  • Українська мова: 165
done
2 Гущина Є. С. 164.000 Рекомендовано (к) 134 115 141 136
  • Українська мова: 134
  • Математика: 115
  • Історія України: 141
  • Українська література: 136
3 Мешко Е. І. 158.000 Рекомендовано (к) 158
  • Українська мова: 158
4 Попович Н. І. 146.000 Рекомендовано (к) 146
  • Українська мова: 146
done
5 Плантич Н. М. 145.000 Рекомендовано (к) 145
  • Українська мова: 145
done
6 Ряшко М. В. 135.000 Рекомендовано (к) 135
  • Українська мова: 135
done
7 Ільницька В. Ю. 115.000 Рекомендовано (к) 115
  • Українська мова: 115
done
8 Чумак М. М. 0.000 Зареєстровано