Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВХТЗН Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Заяв 13 • Конкурс на бюджет 2.6
/ Виробництво харчової продукції
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендовано на бюджет: 5
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Швець Д. П. 173.000 Рекомендовано (б) 144 131 140
  • Українська мова: 144
  • Математика: 131
  • Історія України: 140
done_all
2 Смолярчук Д. Р. 152.000 Рекомендовано (б) 131 100 132 124
  • Українська мова: 131
  • Математика: 100
  • Історія України: 132
  • Хімія: 124
done_all
3 Коханюк Т. О. 128.000 Рекомендовано (б) 128
  • Співбесіда: 128
done_all
4 Стрельчук В. В. 108.000 Рекомендовано (б) 108
  • Співбесіда: 108
done_all
5 Байрук Т. Ю. 104.000 Рекомендовано (б) 104
  • Співбесіда: 104
done_all
6 Піцик Д. А. 152.000 Рекомендовано (к) 105 115 127 140
  • Українська мова: 105
  • Математика: 115
  • Історія України: 127
  • Біологія: 140
7 Новосад Б. В. 104.000 Рекомендовано (к) 104
  • Співбесіда: 104
8 Красьоха П. Й. 166.000 Відхилено (б) 134 115 136 146
  • Українська мова: 134
  • Математика: 115
  • Історія України: 136
  • Біологія: 146
9 Черняховська Х. В. 0.000 Відмова
10 Томчук А. О. 0.000 Відмова
11 Черняк С. А. 0.000 Відмова
12 Смалько А. П. 0.000 Відмова
13 Демчук А. М. 0.000 Відмова