Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФККУІВП Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 19 • К 19
Заяв 3
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Котранюк А. В. 150.000 Рекомендовано (к) 150
  • Співбесіда: 150
2 Савіцька С. А. 150.000 Рекомендовано (к) 150
  • Співбесіда: 150
3 Кушнір А. С. 150.000 Рекомендовано (к) 150
  • Співбесіда: 150