J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Зараховано: 1
- Оригіналів: 1
- Рекомендовано всього: 1
- Рекомендован на контракт: 1
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Гавриленко М. О. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 140.210 | До наказу (к) |
142 137 130 114
|
— | done_all |
2 | 2 Бургарт П. А. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 153.998 | Рекомендовано (к) |
156 140 158 148
|
— | — |
3 | 3 Чугай А. А. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 149.265 | Допущено |
145 134 149 159
|
— | — |
4 | 4 Андрієць О. М. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 145.797 | Допущено |
125 147 138 134
|
— | — |
5 | 5 Ганзін В. Р. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 126.554 | Допущено |
138 108 130 134
|
— | — |
6 | 6 Авраменко Д. А. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 122.515 | Допущено |
136 100 136 109
|
— | — |
7 | 7 Сімонова Д. Р. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 127.603 | Відхилено (к) |
131 108 136 145
|
— | — |
8 | 8 Татаренко Є. В. Пр. 12 (К) | 12 (К) | 147.331 | Деактивовано (зарах. на б) |
138 143 149 145
|
— | — |