Зачекайте...

G13 Харчові технології

Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
/ Ресторанні технології та бізнес
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Адам В. І. 100.000 Зареєстровано 108 116
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 108
  • ТЗНК: 116
2 Мельничук О. Ю. 100.000 Зареєстровано 100 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 175