Зачекайте...

G13 Харчові технології

Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 35 • К 35
Заяв 8
/ Ресторанні технології та бізнес
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гладкий Д. О. 100.000 Зареєстровано 124 116
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 116
2 Мельник С. В. 100.000 Зареєстровано 137 139
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 139
3 Мозулевський В. М. 100.000 Зареєстровано 116 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 135
4 Вовк В. О. 100.000 Зареєстровано 116 135
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 135
5 Терицану В. В. 100.000 Зареєстровано 116 139
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 139
6 Мурга Є. О. 100.000 Зареєстровано 137 168
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 168
7 Бабин В. В. 100.000 Зареєстровано 130 130
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 130
8 Березан М. О. 100.000 Заява надійшла з сайту 130 120
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 120