J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Рекомендовано всього: 4
- Рекомендован на контракт: 4
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Кримчук М. О. Пр. 9 (К) | 9 (К) | 141.538 | Рекомендовано (к) |
152 147 140 148
|
— | — |
2 | 2 Плотніцька Т. М. Пр. 11 (К) | 11 (К) | 129.412 | Рекомендовано (к) |
136 134 140 144
|
— | — |
3 | 3 Кулеєва К. С. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 125.769 | Рекомендовано (к) |
138 123 124 140
|
— | — |
4 | 4 Семьонова А. П. Пр. 7 (К) | 7 (К) | 119.538 | Рекомендовано (к) |
144 100 140 120
|
— | — |
5 | 5 Донскова А. А. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 127.686 | Відхилено (к) |
138 137 130 136
|
— | — |
6 | 6 Ананьєва М. О. Пр. 6 (К) | 6 (К) | 125.412 | Відхилено (к) |
150 108 140 146
|
— | — |
7 | 7 Старостіна К. Є. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 119.731 | Відхилено (к) |
134 100 141 134
|
— | — |
8 | 8 Полторак А. А. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 151.962 | Скасовано (втрата пріор.) |
170 159 151 135
|
— | — |
9 | 9 Кішковська В. С. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 149.231 | Деактивовано (зарах. на б) |
162 147 163 151
|
— | — |
10 | 10 Горбач В. П. Пр. 10 (К) | 10 (К) | 143.077 | Деактивовано (зарах. на б) |
157 137 142 163
|
— | — |
11 | 11 Мусієнко В. П. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 136.808 | Скасовано (втрата пріор.) |
148 137 138 147
|
— | — |
12 | 12 Мусієнко В. П. Пр. 10 (К) | 10 (К) | 136.808 | Деактивовано (зарах. на б) |
148 137 138 147
|
— | — |
13 | 13 Чернега К. С. Пр. 7 (К) | 7 (К) | 131.852 | Деактивовано (зарах. на б) |
146 115 136 134
|
— | — |
14 | 14 Кабаргіна І. Ф. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 126.500 | Деактивовано (зарах. на б) |
142 115 138 137
|
— | — |
15 | 15 Трапізон О. І. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 123.808 | Скасовано (втрата пріор.) |
142 115 136 125
|
— | — |
16 | 16 Трапізон О. І. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 123.808 | Деактивовано (зарах. на б) |
142 115 136 125
|
— | — |
17 | 17 Горбулько А. Б. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 121.294 | Деактивовано (зарах. на б) |
146 115 111 149
|
— | — |
18 | 18 Незванова І. І. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 114.462 | Скасовано (втрата пріор.) |
138 100 132 110
|
— | — |