Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ННІМВСРІО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 3
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Камаєв Р. Є. Пр. 1 (К) 120.269 До наказу (к) 144 123 127 100
  • Українська мова: 144
  • Математика: 123
  • Історія України: 127
  • Українська література: 100
done_all
2 Виговський Р. Т. Пр. 1 (К) 119.296 До наказу (к) 105 100 144 138
  • Українська мова: 105
  • Математика: 100
  • Історія України: 144
  • Географія: 138
done_all
3 Струс В. М. Пр. 2 (К) 141.889 Деактивовано (зарах. на б) 140 137 148 145
  • Українська мова: 140
  • Математика: 137
  • Історія України: 148
  • Географія: 145