Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
/ Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Павловський Д. В. 141.800 Допущено 124 165 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 165
  • Фахове випробування: 140