Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ЕГНП Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Транспорт та послуги / Готельно-ресторанна справа та кейтеринг / Готельно-ресторанна справа та сервісні практики
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Місяць Д. С. Пр. 3 (К) 131.348 Деактивовано (зарах. на б) 142 108 120 136
  • Українська мова: 142
  • Математика: 108
  • Історія України: 120
  • Географія: 136
  • РК: 1.04
2 Лисенко П. В. Пр. 4 (К) 123.200 Деактивовано (зарах. на б) 136 131 116 100
  • Українська мова: 136
  • Математика: 131
  • Історія України: 116
  • Українська література: 100
  • РК: 1.04