Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФТВПРУТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 4
/ Технологічна експертиза, якість та безпечність харчової продукції
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Березюк К. В. Пр. 1 (К) 110.317 Відхилено (к) 105 115 127 131
  • Українська мова: 105
  • Математика: 115
  • Історія України: 127
  • Українська література: 131
  • ГК: 1.02
2 Цедрик Д. Л. Пр. 2 (К) 128.739 Деактивовано (зарах. на б) 145 100 132 142
  • Українська мова: 145
  • Математика: 100
  • Історія України: 132
  • Біологія: 142
  • ГК: 1.02
3 Беспалько М. О. Пр. 3 (К) 126.429 Деактивовано (зарах. на б) 140 100 141 142
  • Українська мова: 140
  • Математика: 100
  • Історія України: 141
  • Біологія: 142
4 Головченко Л. І. Пр. 2 (К) 116.751 Деактивовано (зарах. на б) 140 108 130 134
  • Українська мова: 140
  • Математика: 108
  • Історія України: 130
  • Українська література: 134
  • ГК: 1.02