Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІ«ІПА Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 30 • БМ 4 • К 26
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.5
/ Інноваційні харчові технології
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Халіна А. О. Пр. 1 (Б) 159.800 Допущено 124 147 176
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 147
  • Фахове випробування: 176
2 Москаленко А. В. Пр. 1 (Б) 156.000 Допущено 116 139 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 175
3 Аверін А. С. Пр. 1 (Б) 153.400 Допущено 116 147 168
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 147
  • Фахове випробування: 168
4 Зоненко О. А. Пр. 2 (Б) 150.600 Допущено 146 151 152
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 146
  • ТЗНК: 151
  • Фахове випробування: 152
5 Міночкін Д. Д. Пр. 1 (Б) 147.200 Допущено 124 135 159
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 159
6 Вишневський Д. О. К 119.600 Допущено 124 135 113
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 113
7 Гафурі А. Р. Пр. 3 (Б) 100.000 Зареєстровано 164 156
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 164
  • ТЗНК: 156