Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТФКДДАЕУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 3
/ Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Букрєєв К. К. 125.000 До наказу (к) 125
  • Співбесіда: 125
  • РК: 1.04
done_all
2 Спиридонов А. С. 125.000 До наказу (к) 125
  • Співбесіда: 125
  • РК: 1.04
done_all
3 Чиж В. С. 120.000 До наказу (к) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
done_all