Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТФКДДАЕУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 1 • К 1
Заяв 7
/ Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Осіпов О. В. 140.000 До наказу (к) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done_all
2 Солтис К. Ю. 0.000 Зареєстровано
3 Сумченко В. С. 0.000 Зареєстровано
4 Петриченко С. В. 0.000 Зареєстровано
5 Букрєєв К. К. 0.000 Зареєстровано
6 Спиридонов А. С. 0.000 Зареєстровано
7 Бабін А. І. 150.000 Відмова 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04