J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Рекомендовано всього: 3
- Рекомендован на контракт: 3
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Павленко С. Ю. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 141.680 | Рекомендовано (к) |
157 131 142 137
|
— | — |
2 | 2 Мотрук В. В. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 127.000 | Рекомендовано (к) |
140 115 130 125
|
— | — |
3 | 3 Кравченко К. Є. Пр. 5 (К) | 5 (К) | 123.640 | Рекомендовано (к) |
148 115 127 100
|
— | — |
4 | 4 Лукан К. М. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 144.984 | Відхилено (к) |
146 134 138 140
|
— | — |
5 | 5 Олексієнко В. П. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 120.560 | Відхилено (к) |
125 108 124 131
|
— | — |
6 | 6 Кабак С. О. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 154.752 | Деактивовано (зарах. на б) |
148 145 156
|
— | — |
7 | 7 Володін Л. О. Пр. 10 (К) | 10 (К) | 150.898 | Деактивовано (зарах. на б) |
148 147 173 128
|
— | — |
8 | 8 Марченко В. О. Пр. 11 (К) | 11 (К) | 124.474 | Деактивовано (зарах. на б) |
134 108 138 140
|
— | — |