Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТІ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 2 • К 2
Заяв 8
/ Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Романенко О. В. 181.200 Допущено 162 165 193
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 162
  • ТЗНК: 165
  • Фахове випробування: 193
2 Сліпченко Л. А. 178.000 Допущено 175 180
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 175
  • Фахове випробування: 180
3 Комірний Р. Ю. 175.600 Допущено 140 168 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 168
  • Фахове випробування: 190
4 Корж М. В. 175.400 Допущено 148 159 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 148
  • ТЗНК: 159
  • Фахове випробування: 190
5 Рославцев Г. К. 159.200 Допущено 124 147 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 147
  • Фахове випробування: 175
6 Черкас С. Є. 157.800 Допущено 140 139 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 170
7 Тертишна А. А. 156.800 Допущено 100 159 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • ТЗНК: 159
  • Фахове випробування: 175
8 Новицька К. А. 100.000 Заява надійшла з сайту 116 139
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 139