Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТІ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 15 • БМ 10 • К 5
Заяв 9 • Конкурс на бюджет 0.9
/ Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Романенко О. В. Пр. 1 (Б) 181.200 Допущено 162 165 193
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 162
  • ТЗНК: 165
  • Фахове випробування: 193
2 Комірний Р. Ю. Пр. 1 (Б) 175.600 Допущено 140 168 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 168
  • Фахове випробування: 190
3 Рославцев Г. К. Пр. 1 (Б) 159.200 Допущено 124 147 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 147
  • Фахове випробування: 175
4 Гаврилюк М. І. Пр. 1 (Б) 158.800 Допущено 130 139 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 175
5 Кізімов А. Е. Пр. 1 (Б) 158.800 Допущено 134 135 175
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 175
6 Черкас С. Є. Пр. 1 (Б) 157.800 Допущено 140 139 170
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 139
  • Фахове випробування: 170
7 Новицька К. А. Пр. 1 (Б) 100.000 Заява надійшла з сайту 116 139
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 139
8 Шаповал А. В. Пр. 1 (Б) 100.000 Заява надійшла з сайту 137 162
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 162
9 Сорокін І. А. Пр. 1 (Б) 100.000 Заява надійшла з сайту 164 162
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 164
  • ТЗНК: 162