Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ННІУЕП Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бойченко Я. Д. Пр. 3 (Б) 132.440 Рекомендовано (к) 136 123 127 148
  • Українська мова: 136
  • Математика: 123
  • Історія України: 127
  • Українська література: 148
2 Хмеленко Є. Л. Пр. 4 (Б) 148.269 Відхилено (к) 165 140 166 150
  • Українська мова: 165
  • Математика: 140
  • Історія України: 166
  • Іноземна мова: 150