Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТХВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 6 • К 6
Заяв 6
/ Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ніколаєнко К. Л. 150.000 Рекомендовано (к) 134 100 130 115
  • Українська мова: 134
  • Математика: 100
  • Історія України: 130
  • Українська література: 115
done_all
2 Савченко Л. О. 126.000 Рекомендовано (к) 126
  • Співбесіда: 126
done_all
3 Ульянова А. О. 123.000 Рекомендовано (к) 123
  • Співбесіда: 123
done_all
4 Максименко А. С. 122.000 Рекомендовано (к) 122
  • Співбесіда: 122
done_all
5 Гордієнко А. О. 121.000 Рекомендовано (к) 121
  • Співбесіда: 121
6 Фещенко-Ковальчук О. С. 120.000 Рекомендовано (к) 120
  • Співбесіда: 120
done