Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІЗПіХБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 12 • БМmax 5 • К 7
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.4
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кримцова О. Д. Пр. 1 (Б) 149.849 До наказу (б) 146 131 140
  • Українська мова: 146
  • Математика: 131
  • Історія України: 140
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Куліш Р. Є. Пр. 1 (Б) 147.994 До наказу (б) 140 118 173
  • Українська мова: 140
  • Математика: 118
  • Історія України: 173
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Бусигіна А. В. Пр. 1 (Б) 147.012 До наказу (б) 136 131 142
  • Українська мова: 136
  • Математика: 131
  • Історія України: 142
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
4 Семилітко І. Є. Пр. 2 (Б) 149.720 Деактивовано (зарах. на б) 160 114 153
  • Українська мова: 160
  • Математика: 114
  • Іноземна мова: 153
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
5 Петренко А. Р. Пр. 2 (Б) 143.410 Деактивовано (зарах. на б) 140 126 132
  • Українська мова: 140
  • Математика: 126
  • Історія України: 132
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
6 Коломійчук А. В. Пр. 4 (Б) 136.853 Деактивовано (зарах. на б) 143 114 140
  • Українська мова: 143
  • Математика: 114
  • Історія України: 140
  • РК: 1.07
7 Коломійчук А. В. Пр. 15 (К) 136.853 Деактивовано (зарах. на б) 143 114 140
  • Українська мова: 143
  • Математика: 114
  • Історія України: 140
  • РК: 1.07