Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 3
/ Технології м’ясних і рибних продуктів
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ганнова П. Ю. Пр. 1 (К) 139.481 До наказу (к) 131 121 140
  • Українська мова: 131
  • Математика: 121
  • Історія України: 140
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Кушнір В. І. Пр. 2 (К) 137.244 Рекомендовано (к) 138 107 140
  • Українська мова: 138
  • Математика: 107
  • Біологія: 140
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
3 Сова Д. В. Пр. 2 (К) 143.083 Деактивовано (зарах. на б) 128 131 136
  • Українська мова: 128
  • Математика: 131
  • Історія України: 136
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07