Зачекайте...

G13 Харчові технології

ВХТВМ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 25 • К 25
Заяв 2
/ Зберігання, консервування та переробка молока
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Федорець К. В. 163.000 Відхилено (к) 142 108 136 136
  • Українська мова: 142
  • Математика: 108
  • Історія України: 136
  • Українська література: 136
2 Грама М. О. 158.000 Відхилено (к) 158
  • Співбесіда: 158