Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ТТП Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 20 • БМmax 5 • К 15
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Гладкий М. С. Пр. 4 (К) 143.312 Деактивовано (зарах. на б) 142 134 138
  • Українська мова: 142
  • Математика: 134
  • Історія України: 138
  • РК: 1.04
2 Хорольська К. С. Пр. 3 (Б) 139.308 Деактивовано (зарах. на б) 131 134 138
  • Українська мова: 131
  • Математика: 134
  • Історія України: 138
  • РК: 1.04