Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 6 • БМmax 4 • К 2
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.25
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Технології молока, жирів і продуктів для індустрії краси
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Руденко О. В. Пр. 1 (Б) 146.466 До наказу (б) 137 131 138
  • Українська мова: 137
  • Математика: 131
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Чечера К. В. Пр. 1 (Б) 146.466 До наказу (б) 144 126 140
  • Українська мова: 144
  • Математика: 126
  • Історія України: 140
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Сердюк А. В. Пр. 1 (Б) 138.452 До наказу (б) 131 115 136 134
  • Українська мова: 131
  • Математика: 115
  • Історія України: 136
  • Біологія: 134
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
4 Кушнир Д. О. Пр. 1 (Б) 137.265 До наказу (б) 144 131 136 138
  • Українська мова: 144
  • Математика: 131
  • Історія України: 136
  • Географія: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
5 Башук А. С. Пр. 1 (Б) 135.036 Рекомендовано (к) 138 121 114
  • Українська мова: 138
  • Математика: 121
  • Іноземна мова: 114
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07