Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІЕіП Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 50 • БМ 3 • К 47
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.67
/ Крафтові харчові технології в ресторанному господарстві
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Золотіков М. Р. Пр. 1 (Б) 166.000 Допущено 137 147 182
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 137
  • ТЗНК: 147
  • Фахове випробування: 182
2 Халіна А. О. Пр. 3 (Б) 152.000 Допущено 124 147 163
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 124
  • ТЗНК: 147
  • Фахове випробування: 163
3 Дорофєєв В. Р. Пр. 2 (Б) 149.000 Допущено 160 165 140
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 160
  • ТЗНК: 165
  • Фахове випробування: 140
4 Юрченко С. О. Пр. 1 (Б) 148.400 Допущено 143 152
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 143
  • Фахове випробування: 152
5 Гречко А. А. Пр. 2 (Б) 100.000 Зареєстровано 152 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 152
  • ТЗНК: 165