Зачекайте...

G13 Харчові технології

ТФКДДАЕУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 7м
ВМ 4
Заяв 5
/ Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Патлаха Н. І. 123.000 До наказу (б) 123
  • Співбесіда: 123
  • РК: 1.04
done_all
2 Кущинська Т. А. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
done_all
3 Мірошніченко Г. С. 115.000 До наказу (б) 115
  • Співбесіда: 115
  • РК: 1.04
done_all
4 Олійник М. Г. 110.000 До наказу (б) 110
  • Співбесіда: 110
  • РК: 1.04
done_all
5 Кондрачук К. В. 0.000 Зареєстровано