Зачекайте...

G13 Харчові технології

НЦПЗН Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 2
/ Харчові технології та інженерія
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ріген О. В. Пр. 1 (К) 129.948 Відхилено (к) 145 107 125
  • Українська мова: 145
  • Математика: 107
  • Біологія: 125
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.04
2 Корсунь О. О. Пр. 4 (К) 166.177 Деактивовано (зарах. на б) 160 151 147 177
  • Українська мова: 160
  • Математика: 151
  • Історія України: 147
  • Біологія: 177
  • РК: 1.04