Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

УСЗ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 40 • К 40
Заяв 6
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Никифоренко К. С. 160.000 Рекомендовано (к) 160
  • Співбесіда: 160
done
2 Клименко Ю. В. 124.000 Рекомендовано (к) 124
  • Співбесіда: 124
3 Кириченко А. Р. 0.000 Зареєстровано
4 Устименко Н. К. 0.000 Зареєстровано
5 Головньова В. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
6 Мороз П. С. 0.000 Відмова