Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

УСЗ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 40 • К 40
Заяв 7
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Петрусенко Є. Р. 135.000 До наказу (к) 135
  • Співбесіда: 135
done_all
2 Корнієнко М. В. 135.000 До наказу (к) 135
  • Співбесіда: 135
done_all
3 Платов І. С. 120.000 До наказу (к) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
4 Живилова Є. С. 125.000 Рекомендовано (к) 125
  • Співбесіда: 125
5 Кендюх В. О. 0.000 Відмова
6 Лисенко Д. О. 0.000 Відмова
7 Пшенична К. В. 0.000 Відмова