Зачекайте...

G13 Харчові технології

ННІНОТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 6 • БМmax 5 • К 1
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.4
Квота 1 1
Квота 2 1
/ Харчові технології та продовольча безпека
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Паламар М. І. Пр. 3 (Б) 132.333 Деактивовано (зарах. на б) 131 123 144 146
  • Українська мова: 131
  • Математика: 123
  • Історія України: 144
  • Географія: 146
2 Дичук В. С. Пр. 6 (Б) 130.643 Деактивовано (зарах. на б) 134 115 134 146
  • Українська мова: 134
  • Математика: 115
  • Історія України: 134
  • Біологія: 146