Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ВЕПСО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 7
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кость Р. М. 104.000 Рекомендовано (к) 104
  • Співбесіда: 104
2 Юськів Р. Р. 103.000 Рекомендовано (к) 103
  • Співбесіда: 103
3 Юр А. Я. 100.000 Рекомендовано (к) 100
  • Співбесіда: 100
4 Павліш В. Б. 100.000 Рекомендовано (к) 100
  • Співбесіда: 100
5 Железняк В. С. 110.000 Відмова 110
  • Співбесіда: 110
6 Женчак М. З. 105.000 Відмова 105
  • Співбесіда: 105
7 Железняк В. С. 102.000 Відмова 102
  • Співбесіда: 102