Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ВЕПСО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 20 • К 20
Заяв 7
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Єрєщенко В. О. 189.000 Відхилено (к) 144 149 138 173
  • Українська мова: 144
  • Математика: 149
  • Історія України: 138
  • Іноземна мова: 173
2 Апостол Н. В. 177.000 Відхилено (к) 145 137 141 144
  • Українська мова: 145
  • Математика: 137
  • Історія України: 141
  • Біологія: 144
3 Сенейко Д. С. 149.000 Відхилено (к) 131 108 132 105
  • Українська мова: 131
  • Математика: 108
  • Історія України: 132
  • Українська література: 105
4 Слота М. В. 109.000 Відхилено (к) 109
  • Співбесіда: 109
5 Дністрян С. Ф. 101.000 Відхилено (к) 101
  • Співбесіда: 101
6 Бачинська Т. І. 0.000 Відмова
7 Гнатойко М. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)