Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ФХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Вакулішин В. М. Пр. 4 (К) 149.959 Деактивовано (зарах. на б) 148 134 142 138
  • Українська мова: 148
  • Математика: 134
  • Історія України: 142
  • Географія: 138
  • РК: 1.07
2 Дурницька О. Ю. Пр. 6 (К) 140.804 Деактивовано (зарах. на б) 142 108 143 140
  • Українська мова: 142
  • Математика: 108
  • Історія України: 143
  • Географія: 140
  • РК: 1.07