Зачекайте...

G13 Харчові технології

ІХХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кецун Р. Р. Пр. 2 (К) 131.434 Рекомендовано (к) 140 108 146 138
  • Українська мова: 140
  • Математика: 108
  • Історія України: 146
  • Хімія: 138
  • ГК: 1.02
2 Рудко В. М. Пр. 4 (К) 146.083 Деактивовано (зарах. на б) 150 143 147
  • Українська мова: 150
  • Математика: 143
  • Біологія: 147