Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 5
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Яровий Б. М. Пр. 1 (К) 137.554 Рекомендовано (к) 134 100 138 149
  • Українська мова: 134
  • Математика: 100
  • Історія України: 138
  • Географія: 149
  • РК: 1.07
2 Алєщенко В. А. Пр. 1 (К) 121.198 Рекомендовано (к) 130 120 105 110
  • Українська мова: 130
  • Математика: 120
  • Історія України: 105
  • Іноземна мова: 110
  • РК: 1.07
3 Каданцева Н. П. Пр. 10 (К) 140.368 Допущено 136 115 138 140
  • Українська мова: 136
  • Математика: 115
  • Історія України: 138
  • Географія: 140
  • РК: 1.07
4 Міхова К. С. Пр. 7 (К) 146.178 Деактивовано (зарах. на б) 157 131 141 140
  • Українська мова: 157
  • Математика: 131
  • Історія України: 141
  • Іноземна мова: 140
  • РК: 1.07
5 Василенко Х. О. Пр. 4 (К) 126.672 Деактивовано (зарах. на б) 144 100 144 110
  • Українська мова: 144
  • Математика: 100
  • Історія України: 144
  • Українська література: 110
  • РК: 1.07