Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ЦЗДО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 3
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Цвіркунова П. В. Пр. 1 (К) 137.368 До наказу (к) 134 137 144
  • Українська мова: 134
  • Математика: 137
  • Біологія: 144
done_all
2 Пшенична Н. С. Пр. 1 (К) 128.346 До наказу (к) 136 115 149 144
  • Українська мова: 136
  • Математика: 115
  • Історія України: 149
  • Українська література: 144
done_all
3 Дубова С. В. Пр. 2 (К) 124.157 До наказу (к) 120 131 142 142
  • Українська мова: 120
  • Математика: 131
  • Історія України: 142
  • Біологія: 142
done_all