J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
- Зараховано: 2
- Оригіналів: 2
- Рекомендовано всього: 2
- Рекомендован на контракт: 2
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Чопик Р. В. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 137.475 | До наказу (к) |
120 108 143 150
|
— | done_all |
2 | 2 Плахтєєв Н. П. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 134.408 | До наказу (к) |
131 123 130 143
|
— | done_all |
3 | 3 Тодєріца А. І. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 144.450 | Рекомендовано (к) |
160 115 142 152
|
— | — |
4 | 4 Струтинська В. В. Пр. 1 (К) | 1 (К) | 138.585 | Рекомендовано (к) |
143 115 136 128
|
— | — |
5 | 5 Каданцева Н. П. Пр. 6 (К) | 6 (К) | 140.368 | Допущено |
136 115 138 140
|
— | — |
6 | 6 Станіславич Д. В. Пр. 6 (К) | 6 (К) | 131.240 | Допущено |
115 123 140 140
|
— | — |
7 | 7 Танська К. Ю. Пр. 4 (К) | 4 (К) | 143.051 | Деактивовано (зарах. на б) |
145 137 124 149
|
— | — |