Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФТВПРУТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 4
/ Технологічна експертиза, якість та безпечність харчової продукції
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.4 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Бородій О. О. Пр. 3 (К) 125.154 До наказу (к) 150 115 149 152
  • Українська мова: 150
  • Математика: 115
  • Історія України: 149
  • Географія: 152
done_all
2 77-7963911 В. К. Пр. 3 (К) 133.857 Відхилено (к) 143 115 141 147
  • Українська мова: 143
  • Математика: 115
  • Історія України: 141
  • Біологія: 147
3 Нагірний Б. О. Пр. 9 (К) 132.667 Деактивовано (зарах. на б) 134 126 140
  • Українська мова: 134
  • Математика: 126
  • Біологія: 140
4 Каплун В. М. Пр. 2 (К) 131.988 Деактивовано (зарах. на б) 152 114 134
  • Українська мова: 152
  • Математика: 114
  • Історія України: 134
  • ГК: 1.02