Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ННІМВСРІО Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Печенога О. І. Пр. 1 (К) 136.885 Відмова 146 134 143 150
  • Українська мова: 146
  • Математика: 134
  • Історія України: 143
  • Іноземна мова: 150