Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ТіГО Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 98 • К 98
Заяв 12
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Збиковська Н. І. 159.000 До наказу (к) 140 123 116 131
  • Українська мова: 140
  • Математика: 123
  • Історія України: 116
  • Біологія: 131
done_all
2 Позняк К. Г. 137.000 До наказу (к) 137
  • Співбесіда: 137
done_all
3 Бугаєнко Т. С. 129.000 До наказу (к) 129
  • Співбесіда: 129
done_all
4 Поліщук П. В. 126.000 До наказу (к) 126
  • Співбесіда: 126
done_all
5 Бабенко Т. В. 0.000 Зареєстровано
6 Бондаренко А. П. 0.000 Зареєстровано
7 Мовчан А. А. 0.000 Зареєстровано
8 Чумак М. М. 0.000 Зареєстровано
9 Башак Є. Б. 158.000 Скасовано (втрата пріор.) 138 115 130 124
  • Українська мова: 138
  • Математика: 115
  • Історія України: 130
  • Географія: 124
10 Долга О. В. 0.000 Відмова
11 Яценко К. Р. 0.000 Відмова
12 Шум О. Д. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)