Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 1 • К 1
Заяв 3
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Федченко О. О. Пр. 1 (К) 131.503 До наказу (к) 134 100 144
  • Українська мова: 134
  • Математика: 100
  • Історія України: 144
  • РК: 1.07
done_all
2 Зінар А. А. Пр. 1 (К) 117.906 Допущено 110 115 115 120
  • Українська мова: 110
  • Математика: 115
  • Історія України: 115
  • Іноземна мова: 120
  • РК: 1.07
3 Лисогор Н. М. Пр. 2 (К) 148.072 Деактивовано (зарах. на б) 149 140 147 140
  • Українська мова: 149
  • Математика: 140
  • Історія України: 147
  • Іноземна мова: 140
  • РК: 1.07