Зачекайте...

G13 Харчові технології

ФМГРСТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 6 • К 6
Заяв 1
/ Інноваційні технології ресторанного бізнесу
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кудінов О. М. 100.000 Зареєстровано 121 131
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 121
  • ТЗНК: 131