J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
ПІБ | Заг.бал | Статус | Складові заг. балу | Квота | ПВМ/ВЗ | ||
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | 1 Будулатій С. А. Пр. 3 (Б) | 3 (Б) | 135.160 | Відмова |
150 108 140 153
|
— | — |
2 | 2 Загоровська Х. О. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 130.962 | Деактивовано (зарах. на б) |
138 123 149 142
|
— | — |
3 | 3 Колесник Р. Ю. Пр. 3 (Б) | 3 (Б) | 125.686 | Скасовано (втрата пріор.) |
136 115 145 152
|
— | — |
4 | 4 Колесник Р. Ю. Пр. 6 (К) | 6 (К) | 125.686 | Відмова |
136 115 145 152
|
— | — |
5 | 5 Смірнов С. В. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 125.259 | Скасовано (втрата пріор.) |
138 108 127 131
|
— | — |
6 | 6 Смірнов С. В. Пр. 2 (К) | 2 (К) | 125.259 | Відмова |
138 108 127 131
|
— | — |
7 | 7 Дубова С. В. Пр. 1 (Б) | 1 (Б) | 124.157 | Скасовано (втрата пріор.) |
120 131 142 142
|
— | — |
8 | 8 Дубова С. В. Пр. 3 (К) | 3 (К) | 124.157 | Деактивовано (зарах. на б) |
120 131 142 142
|
— | — |