Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ІЗСіТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Арделян М. О. Пр. 1 (К) 146.751 Рекомендовано (к) 145 131 136
  • Українська мова: 145
  • Математика: 131
  • Історія України: 136
  • РК: 1.07