Зачекайте...

J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг

ННІЗП Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.35 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.4 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.35 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.3 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 148-8655876 Д. О. Пр. 2 (К) 144.038 До наказу (к) 160 110 150 150
  • Українська мова: 160
  • Математика: 110
  • Історія України: 150
  • Іноземна мова: 150
  • РК: 1.07
Квота-2 done_all
2 148-7479706 І. М. Пр. 4 (К) 155.601 Відмова 145 143 151
  • Українська мова: 145
  • Математика: 143
  • Біологія: 151
  • РК: 1.07